Ochutnejte již 6. ročník Polívkové smršti u Anděla

Polívková smršť u Anděla

Od pondělí 2. října do čtvrtka 5. října od 10 do 18 hodin probíhá na pěší zóně Anděl již šestý ročník Polívkové smršti, kde můžete ochutnat polévky od předních českých kuchařů a ještě tím přispět na dobrou věc.

Koupí polévky nebo dřevěné lžíce na stánku přispějete na pomoc lidem s mozkovým poškozením. A jestli nemůžete přijít, ale chtěli byste pomoci, pošlete dárcovskou SMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777 nebo přispějte přes portál Darujme.cz (https://www.darujme.cz/projekt/1200164).

Zde je ochutnávka, co všechno budete moci ochutnat. Ale rychle než se všechno sní!

Pondělí 2. října
10:00 – 18:00 Roman Paulus z Radisson Blu Alcron – Petrželový krém s kokosovým mlékem
10:00 – 14:00 Sezio Restaurant – Tomatová polévka z pečených rajčat s bazalkou

Úterý 3. října
10:00 – 18:00 Patrik Šándor z Umami Sushi – Miso polévka s houbami naměkko, jarní cibulkou a řasami wakame
13:00 – 18:00 Lokal Blok – Špenátový krém
10:00 – 13:00 Sezio Restaurant – Čočková polévka

Středa 4. října
10:00 – 18:00 Jan Wiesner z hotelu Marriot – Kukuřičný chowder s kokosem a koriandrovým olejem
10:00 – 14:00 Lokal blok – Minestrone polévka

Čtvrtek 5. října
10:00 – 14:00 Jan Hatchbach z Panorama hotel Prague – Bramboračka
10:00 – 14:00 Ondřej Panoš z Etnosvět restaurace – Dýňový krém se zázvorem
14:00 – 18:00 Sezio Restaurant – Cibulačka